Könyvajánló

Heti könyvajánló: Bridget Collins – A könyvkötő

A 21. század kiadó Kult könyvek sorozatának egyik népszerű darabja A könyvkötő, mely egy megható és izgalmas történet arról, hogy mi történik akkor, amikor az emberek emlékeit egy könyvbe zárják. A könyv a szerelem, a veszteség és az identitás keresésének kérdéseit is feszegeti, amely egyedülálló irodalmi kalandot tartogat.

A történetről

Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként. Egy Könyvkötőnek fog dolgozni – ugyan félelmetes, babonákkal övezett hivatás, amellyel szemben előítéleteket táplálnak az emberek, azonban se Emmett, se a szülei nincsenek abban a helyzetben, hogy visszautasítsák az ajánlatot.

Meg fogja tanulni, hogyan kell elkészíteni azokat a gyönyörű köteteket, és mindegyikben foglyul fog ejteni valami egyedülállót: egy-egy emléket. Ha valamit feledni akar az ember, a Könyvkötő segíthet. Ha valamit ki akar törölni, abban is segíthet. A múltad biztonságosan megmarad egy könyvben, és neked soha többé nem jut eszedbe a titkod – akármilyen szörnyű volt is.

A könyvkötőmester műhelye alatti kamrában sorakozik rengeteg könyv – és rengeteg emlék -, amelyek rögzítettek, és amelyeket ott tárolnak.

Egy nap Emmett döbbenten fedezi fel, hogy az egyik köteten az ő neve áll.

Kapcsolódó könyv:

A könyvkötő

Nincs raktáron

Borító ár:
Online ár: 4 403 Ft

Képzeld el, hogy ki tudod törölni minden bánatodat. Képzeld el, hogy el tudod felejteni a szenvedéseidet. Képzeld el, hogy el tudsz rejteni egy titkot. Örökre. Emmett Farmer a földeken dolgozik, amikor levél érkezik, hívják, hogy álljon munkába inasként.

Bridget Collins az ifjúsági irodalom egyik meghatározó alakja aki ezúttal a felnőtt olvasókhoz szól. A könyvkötő nem csupán a fantasy, hanem a romantikus könyvek rajongóinak is kedvez. Részletes és érzékeny, mélyen behatol a karakterek érzelmi világába.

Bridget Collins

Bridget Collins írónőről

Bridget Collins 1981-ben született Angliában és színjátszást tanult a London Academy of Music and Dramatic Arton, előtte pedig irodalomszakos volt a cambridge-i King’s College-ban. Hét nagy sikerű ifjúsági könyv szerzője. Két színművét bemutatták, az egyiket az edinburgh-i Fringe fesztiválon. A Könyvkötő az első felnőtteknek írt regénye.

Bridget Collins összes regénye.