
Bogyó és Babóca a levegőben
Borító ár: 2 490 Ft
Online ár: 1 961 Ft
Online ár: 1 961 Ft

Bogyó és Babóca világot lát
Borító ár: 2 250 Ft
Online ár: 1 772 Ft
Online ár: 1 772 Ft
Adjuk meg a módját!
Szerző |
---|
Kiadó |
---|
Az Adjuk meg a módját! A 2020-ban megjelent Főzőskönyv „édestestvére” új receptkönyv, új irodalmi szakácskönyv, amelynek egyaránt helye van a konyhában és a nappaliban.
Borító ár: 6 999 Ft
Online ár: 5 511 Ft
Készleten
15 000 Ft az ingyenes szállításhoz!
Készleten
Kategória: Gasztronómia
Címkék: erdélyi magyar szerző, gasztronómia, magyar szerző, novella, recept
Biztonságos online fizetés:


GLS futár, GLS és Foxpost csomagautomata akár másnapra!

Adjuk meg a módját!
„Főzést tervezgetni szinte jobb, mint főzni, evésre emlékezni szinte jobb, mint enni” – így kezdődik Dragomán György új könyve, az Adjuk meg a módját! A 2020-ban megjelent Főzőskönyv „édestestvére” új receptkönyv, új irodalmi szakácskönyv, amelynek egyaránt helye van a konyhában és a nappaliban.
„Idő kell az élmények átéléséhez: ha lassan eszünk, és minden falatnak megadjuk a kiteljesedés lehetőségét, könnyebb kevéssel jóllakni.”
„Amikor le kellett zárni a Főzőskönyv kéziratát, nagyon bántam, hogy nem fért bele minden, bántam, hogy nem sikerült sehogy sem megírni mondjuk a bárányflekkent, az ájult imámot, a pörköltet, a narancssalátát. Ebben a kötetben végre benne vannak” – írja a szerző.
Az Adjuk meg a módját! kis és nagy evésekről szól, az izgalomról, amit a tervezés és a főzés jelent, a szenvedélyről, ami Dragománt az ételekhez, a konyhához, a kémiai folyamatokhoz, a konyhai eszközökhöz, technikákhoz, alapanyagokhoz fűzi, és legfőképp az örömről, amit az együttlét, a közös étkezés jelent.
Családi történeteket, hol vicces, hol szívbe markoló novellákat, irodalmi szemelvényeket és persze jobbnál jobb recepteket olvashatunk, megtudhatjuk, mi közük a druidáknak a padlizsánhoz, az omlettnek a jazzhez, a durumlisztnek a bronzhoz, a burgonyának az obszidiánhoz, mitől marad zamatos a csirkés szendvics, hogy főznek rizottót a szerelmesek, mivel dobjuk fel a vaníliafagylaltot és mivel a krumplipürét, miért érdemes negyedórán át enni egyetlen almát, de még azt is, hogy mi a különbség a maszkatyálás és a macerálás között, mindeközben ráadásul arra is fény derül, ki volt a titokzatos gasztronóm, akinek pályája majd három évtizede az Eötvös Collegium konyhájában indult.
Termékadatok
Tömeg | 0 739 g |
---|---|
Szerző | |
Kiadó | |
Oldalszám |
432 |
Kötés |
keménytáblás |
ISBN |
9789631441703 |
Nyelv |
magyar |
Megjelenés éve |
2022 |
EZEK A KÖNYVEK IS ÉRDEKELHETNEK
KAPCSOLÓDÓ KÖTETEK
ÚJDONSÁGOK
VÉLEMÉNYEK
Értékelés: 0 / 5
0 reviews
Értékelés: 5 / 5
0
Értékelés: 4 / 5
0
Értékelés: 3 / 5
0
Értékelés: 2 / 5
0
Értékelés: 1 / 5
0
„Adjuk meg a módját!” értékelése elsőként Válasz megszakítása
UTOLJÁRA MEGTEKINTETT

SZÁLLÍTÁS
GLS futárral házhoz, GLS és Foxpost csomagautómatával 1-3 munkanap.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
Fizesd online bankkártyával vagy helyszínen utánvéttel rendelésed.

HŰSÉGPROGRAM
PergaPontjaid gyűjtésével további kedvezményekhez jutsz.

KEDVEZMÉNYEK
Oldalunkon mindig találhatsz kedvezményes könyveket.
Értékelések
Szűrő törléseMég nincsenek értékelések.